Optimaliseert uw online bedrijf voor maximale winst?

Er zijn tal van dingen die je moet doen om uw online business te optimaliseren. Ik ben succesvol geweest in het optimaliseren van mijn online bedrijven met behulp van twee methoden, artikel marketing en social media marketing, en mijn statistieken bewijzen dat de bewezen reclame super productief te zijn.

Wat ik snel heb geleerd tijdens het proces van het optimaliseren van mijn bedrijven, is dat waardevolle inhoud het geheim is van online bedrijfsontwikkeling en ranking. Als je een intrigerend waardevoorstel kunt ontwikkelen via je inhoud, zullen mensen het willen lezen en erop reageren. Zonder enige vorm van inhoud zal uw bedrijf moeite hebben om verkeer en potentiële klanten te ontvangen.

Het eerste wat je moet doen om het meeste uit je waardevolle inhoud te halen is een soort bron creëren waar het kan worden gebruikt. Als je ciders verkoopt, zet dan wat beschrijvingen over de verschillende toepassingen. Dit kunnen artikelen worden die op je site worden geplaatst. Bekijk mijn kruimelspoor van inhoud hier. Ik praat over hoe je absoluut niets moet doen om verkeer te krijgen en toch veel geld te verdienen. De sleutel hier is om iets belachelijks te doen om überhaupt verkeer te krijgen.

Mijn volgende stap is het maken van een Facebook pagina. Als je nog geen Facebook-pagina hebt, maak er dan snel een aan. Dit zal de belangrijkste stap zijn, want door de lens kun je een profiel van je bedrijf opbouwen. Gebruik de informatie uit dit artikel en creëer wat nieuwe inhoud die je bedrijf echt cool maakt en ervoor zorgt dat mensen er meer over willen weten.

 

 

Artikel Marketing op de juiste manier

Uw beste benadering van het gebruik van het artikel marketing aanpak in uw voordeel moet zijn om artikelen te gebruiken om te wijzen op uw lens. Zodra u dat doet, gebruik uw inhoud te koppelen aan uw lens die op zijn beurt stuurt verkeer.

Zodra u uw inhoud terug linkt naar uw lens, moet u het optimaliseren voor de zoekwoorden waarvoor u probeert te scoren. Dit wordt keyword optimalisatie genoemd. Zorg ervoor dat het trefwoord waar je je op richt zo vaak mogelijk wordt gebruikt in je content. Dit zal helpen om precies te doen wat je wilt dat het doet – hoger scoren in de zoekmachines.

Sociale media marketing

Als u geen gebruik maakt van sociale media als een marketing tool binnen uw online bedrijven dan mist u een enorme kans om uw doelgroep te betrekken. Social media marketing stelt mij in staat om bijna elke soort zakelijke mogelijkheid met een klik op een paar knoppen aan te boren. Nooit eerder was het zo eenvoudig voor iemand om met mij in contact te komen.

Mijn Facebook pagina zou verbonden moeten zijn met mijn twitter account, maar de meeste van mijn volgers komen van die sociale media. Daarom verkies ik om mijn Facebook pagina te verbinden met mijn blog, maar er is een dunne lijn te bewandelen tussen het verbinden van je sociale media met je squeeze page en je blog met je verkoopspagina. Om te leren hoe je sociale media op de juiste manier gebruikt, ga hier.

SEO

Als internet marketeer is het gemakkelijk te vergeten dat het optimaliseren van uw online bedrijven voor de zoekmachines de op één na belangrijkste stap is. De mensen die zoeken op de pagina’s waar u in de zoekmachines voor staat zijn op zoek naar wat u te bieden heeft. Neemt u de tijd om ze goed te behandelen en ze te geven waar ze naar op zoek zijn? Zo niet, dan zal de concurrentie op de markt hevig zijn en zul je echt uitzonderlijke waarde moeten geven om het succes te krijgen dat je wilt.