Tandheelkundige implantaat bedrijven – Tandarts Zoetermeer

Tandarts Zoetermeer – implantaat bedrijven

Het beheersen van het prijskaartje De vraag in de VS is in 2006 met een verbazingwekkende 25% gestegen en genereerde bijna de helft van alle wereldwijde inkomsten van tandheelkundige implantaatbedrijven. Deze vraag heeft een fenomeen in het leven geroepen, waarbij de bedrijven worden beperkt in de landen waar zij zaken doen en zij een grote som geld moeten uittrekken voor importontwikkeling, onderzoek en ontwikkeling en naar verwachting veel geld kunnen verliezen.

Tandheelkundige implantaat bedrijven genereren enorme winsten

Uit statistieken van het Amerikaanse Bureau of Labor Statistics (BLS) blijkt dat er in de VS ongeveer 150.000 tandheelkundige implantatenbedrijven zijn die een geschatte jaarlijkse omzet van 2,7 miljard dollar genereren en een jaarlijkse winst van ongeveer 600 miljoen dollar maken. Verwacht wordt echter dat de BLS-statistiek drastisch zal veranderen, aangezien slechts een fractie van de tandheelkundige implantologen in loondienst naar verwachting geïnteresseerd zal zijn in het eigenlijke proces, als gevolg van de minimale plaatsing van 90.000 implantaten bij mensen van 45 jaar en ouder, waarbij het slagingspercentage van implantaten op 0,7% wordt geschat.

De daadwerkelijke winst die de tandheelkundige implantaatbedrijven maken, is sterk afhankelijk van het soort implantaat dat wordt gebruikt, de reputatie van de fabrikant, waar de tandarts woont en de hoeveelheid nazorg die nodig is. Er is veel vraag naar bepaalde soorten implantaten, zoals selacing of ligatuur, waarbij minder implantaten nodig zijn om het gewenste resultaat te bereiken.

Tandarts Zoetermeer – Het succes van tandheelkundige

Implantaten is sterk afhankelijk van het onderwijs en de ervaring van de tandarts, aangezien alleen hij of zij weet hoeveel implantaten er voor een bepaalde procedure moeten worden geplaatst.

Tandheelkundige implantaatbedrijven maken winst door de tandarts hogere tarieven in rekening te brengen voor het abutment dat naar de tandheelkundige implantaatbedrijven wordt verzonden. Het is niet ongewoon dat fabrikanten van implantaten ongeveer tweemaal zoveel vragen als voor een soortgelijk implantaat dat in een andere kliniek voor dezelfde dienst wordt gebruikt, om zo de zaken op te drijven.

De werkelijke kosten van het abutment zijn sterk afhankelijk van de kosten van de onderdelen die door de tandarts worden gebruikt, aangezien de vervaardiging van de onderdelen in handen is van Opalescence en deze voor de verkoop concurreert met andere fabrikanten.

 

Tandarts Zoetermeer

 

Er zijn bedrijven die de onderdelen die bij tandheelkundige implantaties worden gebruikt in verschillende fabrieken in de staat vervaardigen, zodat zij hun producten tegen hogere prijzen kunnen verkopen aan tandartsen die er de voorkeur aan geven hun eigen opgeleide personeel in te zetten om de ingrepen uit te voeren.

Terwijl de onderdelen die worden gebruikt bij tandheelkundige implantaatprocedures in de VS worden gemaakt in Doosa, Minnesota en stoelen inoxford, Engeland, zullen de eigenlijke eenheden worden gemaakt in China. De Chinese productielocatie zal uw tandarts het spoor aanrekenen dat wordt gebruikt bij de vervaardiging van de implantaatonderdelen.

De meeste fabrikanten van implantaten in de VS bieden u in vrede onderdelen aan die u weinig of niets kosten in de winkels tot het moment dat u ze werkelijk nodig hebt of u kunt er enigszins over onderhandelen.

Tandheelkundige implantaatbedrijven moeten aarzelen om u het idee te verkopen dat u de titanium onderdelen en abutments van dezelfde fabriek kunt kopen zonder enige winstverhoging.

Implantaten uit dezelfde fabriek kunnen om de een of andere reden niet in de VS worden gebouwd, waardoor zij geen exact duplicaat kunnen zijn van het oudere type titanium onderdelen en de kronen bijvoorbeeld. Aangezien de tandartsen de exacte schaduw van elke tand kennen voordat zij de kroon plaatsen, kan elk bedrijf dat tandheelkundige implantaten vervaardigt, in advertenties beweren dat de prijs van hun produkt dezelfde is als die van een kroon, zonder de extra’s mee te rekenen zoals het advies dat afzonderlijk in rekening wordt gebracht.

Er zijn bedrijven die hun producten rechtstreeks aan de tandartsen verkopen en zij bieden soms een speciale aanbieding voor eerste-keer-kopers, waardoor u een gratis speciale eerste keer shippingainer krijgt als uw eerste bestelling voor meer dan een jaar is.

Het bedrijf die rechtstreeks verkopen aan de tandartsen via hun website hebben niet dezelfde kosten als een tandheelkundig implantaat bedrijven. Zij kunnen echter dezelfde dag service bieden en hooguit één afspraak voor gebitsreiniging.

De directe verkoop vanaf de website hebben meer van een flexibiliteit en kan een persoon in staat stellen om een relatie op te bouwen met de tandarts in plaats van strikt een verkoper moet een verkooptechniek van de verkoper te volgen. De verkoper die de tandarts de kortingen en promoties moet verkopen aan de directe bestaande patiënt heeft meer werk dan een tandheelkundig implantaat bedrijf.

Tandheelkundige implantaatbedrijven beginnen gratis consulten en Exists aan te bieden aan geïnteresseerde patiënten die alternatieven zoeken voor remediërende of permanente tandvervanging.